prefabrik ev - An Overview

Wiki Article

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir çanakkale prefabrik mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Özel bir merdivenle birbirine bağlanan iki ayrı katın birleşmesiyle dizayn edilen bu yapılar, uzun soluklu kullanım özelliklerine sahiptir. Modüler ve portatif tasarımları sayesinde dilediğiniz zaman sökerek başka bir lokasyona götürebileceğiniz prefabrik eviniz veya villanız sizinle birlikte taşınır.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Bu hizmetleri firmadan alabileceğiniz gibi kendi seçtiğiniz ustalardan da alabilirsiniz. Aşağıda bulunan fiyatlar tamamen tahminidir. Anahtar teslim hizmetimiz yoktur.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Prefabrik ev modellerimiz edirne prefabrik ev modelleri aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok tekirdağ prefabrik ev fiyatları ihtiyacı olan ev programını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi çanakkale prefabrik ev fiyatları sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Diyelim ki prefabrik evinizi inşa edeceğiniz bölge rakımın yüksek olduğu kışların sert, karlı ve fileırtınalı geçtiği edirne prefabrik ev bir yer olsun.

Report this wiki page